Szavazz a Reprexre!

Table of Contents

Hogyan tudsz szavazni?

  1. Klikkelj a Cast your vote for The Hague Innovators challenge 2022 oldalra!
A jobb oldali görgetővel scrollozz le addig, amíg a szavazólapot nem látod. Válaszd ki a **Reprex** címet és írd be az email címedet.
A jobb oldali görgetővel scrollozz le addig, amíg a szavazólapot nem látod. Válaszd ki a Reprex címet és írd be az email címedet.
  1. A szavazatod még nem érvényes, azt meg kell erősítened. Lépj be abba az email fiókba, amit az előbb megadtál. (Az email címedet nem használják marketing célokra, nem adják át másnak, csak azért rögzítik, hogy kizárják a többszöri szavazást.)
Ellenőrizd, hogy valóban a [Reprex](https://reprex.nl/) vállatnév van az angol nyelvű szövegben és **klikkelj az angol szöveg utáni linkre**. Ezzel megerősíted, hogy valóban ránk akarsz szavazni (Köszi!)
Ellenőrizd, hogy valóban a Reprex vállatnév van az angol nyelvű szövegben és klikkelj az angol szöveg utáni linkre. Ezzel megerősíted, hogy valóban ránk akarsz szavazni (Köszi!)
  1. Egy megerősítő szövegre leszel átirányítva, ami hollandul (vagy angolul) annyit mond, hogy a szavazatodat megerősítették és nincsen több tennivalód.
Ha ezt látod, akkor nagyon szépen köszönjük a fáradozásodat. De azért nekünk még segíthetsz ezzel-azzal...
Ha ezt látod, akkor nagyon szépen köszönjük a fáradozásodat. De azért nekünk még segíthetsz ezzel-azzal…

Hogyan terjesztheted ezt a felhívást?

  1. Oszd meg kérlek a videó bemutatkozónkat a YouTube oldalról a barátaiddal, kollégáiddal, alkotótársaiddal.
A ⚙️ jel megnyomásával több opció jelenik meg. A `subtitles` segít kiválasztani a feliratozás nyelvét, ebből a `Hungarian` lesz a magyar:)  Ha már arra jársz, kérlek, dobj ránk egy 👍 lájkot is, jól esik :)
A ⚙️ jel megnyomásával több opció jelenik meg. A subtitles segít kiválasztani a feliratozás nyelvét, ebből a Hungarian lesz a magyar:) Ha már arra jársz, kérlek, dobj ránk egy 👍 lájkot is, jól esik :)

Az üzenetünk maga az üzenet. Egy olyan etikus startup vállalkozás vagyunk, aminek az egyik célja az, hogy csökkentse a nem angol nyelvű alkotók, a nők, a kisebbségek hátrányát a nagy, big data és AI vezérelte globális internet platformokon, például a YouTube vagy a Spotify oldalán. Ezek az oldalak egyre inkább gépi tanulással működnek, és ha nincsen elég információjuk a magyarokról, nőkről, székelyekről, akkor senkinek nem fogják a mi tartalmainkat ajánlani.

Ezeken a nyelveken is elérhető az üzenetünk:

🇳🇱 🇬🇧 🇧🇦 🇨🇿 🇭🇺 🇩🇪 🇱🇹 🇫🇷 🇸🇰 🇪🇸 🇹🇷 + Catalan.

2 Oszd meg a Twitteren (ha használod ezt a közösségi médiát) a felhívásunknak. Zenei körökben lehetőleg ezt:

Általános kulturális körökben inkább ezt: @CultDataObs; zenei körökben meg ezt: @DigitalMusicObs.

  1. Lájkold a LinkedIn oldalunkat és ha teheted, ott is oszd meg a felhívásunkat néhány kedves magyar szó kíséretében.

  2. Vagy csak egyszerűen küld el ennek az oldalnak az URL linkjét a böngésződből barátaidnak, kollégáidnak, alkotótársaidnak.

Miért szavazz ránk?

Döntősök vagyunk egy nagyon fontos hollandiai versenyben: a The Hague Innovation Awardért vagyunk versenyben 7 másik olyan vállalkozással, amelyik fenntarthatóbbá, jobbá akarja tenni a világot. Mi azért harcolunk, hogy a big data és az AI mindenkinek működjön: az etnikai kisebbségek, kis országok, nők, ne újabb versenyhátrányba kerüljenek, hanem egyenelő esélyeket kapjanak az algoritmusoktól. Azzal foglalkozunk, hogy az olyan kis országok zenészeit, mint Magyarország, miért nem ajánlják a globális streaming szolgáltatók még magyaroknak sem, vagy a civilek miért nem találnak bizonyítékokat a hamis öko-reklámok ellen. Minden olyan kisvállalkozásnak, egyéni alkotónak, civil szervezetnek szeretnénk segíteni, akiknek nincsen pénzük arra, hogy adattudósokat, adat mérnököket, statisztikusokat alkalmazzanak, hogy megvédjék magukat a sötét és kapzsi algoritmusokkal szemben. Ehhez olyan kollektív megoldásokat kínálunk, amiket a zenészek, a kulturális szféra szereplői, vagy a zöld szervezetek közösen tudnak használni.

Lépjünk kapcsolatba!

Írj a Daniel Antal vagy a antaldaniel címre, vagy egyszerűen küldj egy emailt. Köszönjük szépen a segítségedet!

Daniel Antal
Daniel Antal
Data Scientist & Founder of the Green Deal Data Observatory

Making big data work for everybody.